hos pappa

idag i skolan så hade vi provräkning jag hatar det men jag tror att jag får över 16/24 i alla fall. På slöjden fick jag sms och ljudet var på så alla hörde början, som är ett horn som en gubbe blåser i i det näst sista kriget på sagan om ringen. Jag tror jag rodnade men jag kan ju inte se sånt, bara känna på mig. Men jag stängde av det och sedan gick jag snabbt ut för mamma skulle komma och köra mig direkt till pappa. Jag hann se båda repriserna och i reklamen fick jag se tapeterna i mitt rum, gråa, och det blev jättebra. Dem har satt dit nya lister,
golv och fönsterbräda så nu tvättar dem så vi får rena lakan sedan.
Asså kan jag sova i min riktiga säng istället för soffan, som också är skön att sova i =D.

isbitar i håret

Imorse gick jag upp 05.55 som jag skulle för att se på vänner, men det var inte reprisen utan ett avsnitt som kommer om flera veckor tror jag. Sedan duschade jag och fick schampo i ögat, det gjorde ont.
Jag gick ut med lexus och halvvägs kom jag på att håret är blött och det är runt -12 grader ute eller kallare, så jag kom in med isbitar i håret. Jag packade igår så jag inte behöver göra det nu på morgonen. Väntar på att ella ska komma så vi kan gå och hämta hanna.

Café dags

Idag i skolan var det tyvärr tyska igen men vi hade inte den vanliga läraren utan en vikare, han är cool.
Efter skolan följde Emma med mig hem, men först gick vi till affären och köpte en pringles sourcream, en chokladkaka från euroshoppers och en kinder-"ägg"-chokladkaka fast det var inget ägg och ingen liten leksak som man ska bygga ihop heller. När vi kom hem såg vi nästan direkt på stallkompisar, sedan ringde johanna och frågade om vi skulle göra något så jag och emma träffade henne vid caféet där emma åt morotskaka,
johanna en mockakaka och jag en likadan samtidigt som vi spelade bluffstopp från 17.00-17.53, då köpte jag ett pulverrör och så gick vi till scouterna, medan johanna gick till handbollen. på scouterna
bakade vi våfflor, jag åt två och en halv, så jag blev väldigt mätt eftersom att jag ätit en bakelse på caféet. sedan när jag kom hem så hade mamma en semla som jag fick och den åt jag bara halv på. på tv4+ går det förresten ett avsnitt av law and order: special victims unit  där amanda seyfried är med. imorgon ska jag gå upp 06.00 för att se en repris av vänner och efter skolan (DIREKT EFTER) så ska vi åka  till pappa i racerfart så att jag hinner se nästa repris =D.

fanta world mango

Nu har jag inte bloggat på ett tag men jag glömde bort det och på lovet har jag gjort massa annat. Som att se på sagan om ringen tre ggr...
Imorse, trots att det var första dagen, hoppade jag upp i sängen och skuttade in i köket. Jag vaknade av en låt från sagan om ringen hehe och den är så gullig, först trodde jag att min stereo spelade den och tänkte "vilken bra låt den spelar".
Vår lärare blev rätt sur på oss idag för vi pratade mer än vanligt och sjöng bara lite falskt när hon hade radion på.
På gympan spelade vi dodgeball (det var INTE roligt =/ ). Hela rasten stod vi och tog kort med negativ det blev såååå fint.
Hemma följde emma och ella med mig och vi spelade in massa roliga videor på ellas mobil. Jag heter Abel =D. Sen drack vi fanta world
mango ur små glas och så gick vi ut
och hade snöbollskrig. träffade emma på halsen det var ju inte meningen fast det såg rätt roligt ut. fast sen så
kastade hon en på min hals och då var det inte lika roligt längre.
Jag har duschat
det är sååå skönt och har spelat ett spel på datan. Idag var det 2 avsnitt  vänner istället för ett, för dem tog bort avsnittet av joey. dem får inte ta bort hela serien igen nu när jag börjat se den.

//MVH Malin

inget att göra

Det finns ingenting att göra här. Emma åkte nyss hem.
Runt tolv åkte jag till henne och så har vi sett på Mars Attack och spelat guitar hero sen åkte vi hit och såg på stallkompisar.
 vi var ute med lexus en gång också precis utanför kom en katt som jag döpt till kungen (jag döper alla katter jag ser) och han är en "fiende" till mina katter och han sprang mot tuffi, som en av mina katter heter. Dem morrade och fräste så jag gick dit, tuffi känner ju mig
 så hon stannade kvar men kungen är väldigt skygg och sprang iväg. Jag älskar katter men honom hatar jag. Han och röda katten, som jag döpte en väldigt taskig katt där vi bodde förut. Han skadade vår tidigare katt tarzan, sen dess har jag alltid hatat honom.
I alla fall så såg jag och emma på stallkompisar, när hon åkte hem fortsatte jag att titta
men nu är filmen slut och det finns iiiinget (!!!! och nu menar jag inget) att göra.

Nyss hemma

Nu kom jag nyss hem från pappa. Det har inte hänt så mycket dem första dagarna på lovet. Jag har sovit på soffan som vanligt eftersom att vi renoverar i vårt rum. Klockan fyra idag var jag i och för sig och såg på Bolt, den nya Disney-filmen. Trodde inte att den skulle vara så bra men den var det =D. Sedan kom jag hem och fick äntligen spela cs en stund på datan. Det var runt ett-två år sedan jag fick spela det.
Innan jag åkte hem hann jag i alla fall se på Joey och nästan hela Vänner, men jag har sett det avsnittet. Joey såg jag ju hela, men jag har inte sett det förut. Jag hoppade över en korv för det programmet! Fast i reklamen hämtade jag korven istället.
Nu sitter jag här och  har tråkigt.



Hamstern heter Roffe =P

Ko backen

När vi var i ko backen eller kobacken hur man nu stavar det så åkte jag två ggr på två timmar. Men jag hade inga hemska termobyxor på mig så jag blev väldigt blöt speciellt i baken.
När jag kom hem bytte jag alla kläder och bytte kompress, packade upp och packade ner. Nu är jag hos pappa och har ätit och spelat Far Cry och tagit hand om köket efter maten och nu ska jag snart spela samma spel igen. Ha en bra alla hjärtans dag!

P.S. Jag har inte smsat ha en bra alla hjärtans dag eller så men jag har inga pengar på mobilen... <3

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Igår skulle jag ju på övernattning i lokalen med scouterna och det var där jag var också. Först skulle vi till affären, så länge fick tre yngre barn välja film.
I affären så ville alla köpa eget godis men det fick vi inte. Det var synd för jag ville ha en powerade eller en stjärnmix haribo. I alla fall så valde "småttingarna" Jurassic park. Jag gillar den väl men inte Mickan och Emma tydligen så vi spelade Pictionary och satt i trappavsatsen och läste och pratade. Det är en bit plan mark som vi fick plats att sova på, vilket vi gjorde halv ett. Vi skulle se en film som hette Zack and Miri och den verkade bra men när vi startade filmen märkte vi att den inte var bra alls. Vääldigt snuskig, så vi stängde av och pratade lite men ganska snabbt la vi oss. En stund senare ville Emma gå på toa så vi gick dit alla tre och bråkade om vem
som skulle få först. Mickan gick först och Emma sist. Så jag kom i mitten.
Tyvärr har jag tabletterna och därför ställde jag klockan på 08.00. Tidiigt! Sen skulle alla upp runt oss och så
blev det frukost så
vi åt och såg på offside. Den var tråkig så jag tänkte gå och läsa vid trappan istället men emma gick till köket så jag tog hennes täcke över benen och hoppades att hon inte skulle se resten av mig eftersom att en vägg kommer i vägen. Fast hon såg mig och vi läste tillsammans.
Sen skulle vi åka pulka och jag hatar att göra det. Men
vi gick till kobacken ändå.

nu var det ett tag sen

det var ett tag sen jag skrev men nu har jag tid igen. I onsdags kom therese. kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde då, och jag ska ha bra minne. I torsdags följde emma med mig hem för klockan 6 skulle vi till scouterna. vi gjorde inte så mycket där, pratade om vad vi skulle göra nästa dag (asså idag) när vi ska sova över i lokalen igen. Jag, mamma o therese såg på bedtime stories, den var rätt bra.
tån är mycket bättre, men jag äter tabletter 2 ggr om dagen istället. Ni vill inte se tån, den är röd blandat med lite lite gult och pyttelite lila.
Imorse så snoozade jag mobilens alarm som vanligt, men therse väckte mig igen och sa: skulle inte du duscha? det skulle jag ju men med mina så kallade noga-snabb-duschar så skulle jag nog hinna =D. Sedan öppnade mamma dörren och ville se om vi var vakna. Och lexus hade gnällt klockan fem på morronen för att han inte hade alla samlade, rottweiler är ju en vallhund egentligen. Det kan man inte tro när man träffar lexus, han är så klumpig.
Mitt i frukosten kom Emma för hon ville inte gå till bussen. Vi åkte till skolan och så gick några långa timmar. Klockan elva gjorde vi alla hjärtans dag kort. Jag fick fem stycken av tjejerna i klassen o jag tror alla tjejer fick en av mig för jag gjorde bara enkla, hann inte så många. Men jag gjorde en till mamma o en till therese som jag glömde ge henne.
Men hon får den ändå på lördag för jag ska till min moster och hennes man där therese bor när hon är i uddevalla. det är ju hennes föräldrar. När jag ändå
började prata om min mosters man tomas så har vi en bild på när han håller mig
med utsträckta armar, typ: vad ska jag göra nu då? Hehe det är rätt roligt.

Ha det bra =).

Fet tå

Det var inte så farligt. Bara att vi fick vänta i 45 minuter och att jag stod på i 30 minuter! Sedan tittade en läkare eller nåt på den och så skulle hon hämta någon annan som skulle lägga om den medan hon skickade ett recep till Apoteket.
Nu har jag en nät grej med lite salva på, sedan något över det, sedan en kompress och så en lång sak som hon la på, och så tog hon andra änden av en och... POFF... så blev det en mössa på  tån! Wow. Så nu är min tå väldigt fet och vit. Och ren, för Lexus slickade på den :P

Vårdcentralen

Ja, nu har jag varit på vårdcentralen för att dem skulle undersöka min tå. Men sjuksköterskan vågade inte göra något så vi ska till doktorn om typ en halvtimme. LÄÄÄÄSKIGT!! Hon tror att jag ska få antibiotika..  =(. Jag har aldrig fått  det så det kanske gör ont på tån.
Och sjuksköterskan var väldigt förvånad över att jag aldrig varit hos vårdcentralen förr, jag vet inte varför. Vi har bott här i 4-5 år. Och har bara varit på Uddevalla Sjukhus två gånger, en gång när jag föddes och en gång när det gjorde ont i örat. Det gick över så fort undersköterskan lyst med en ficklampa i det. Örat kanske kände sig mörkrädd.
Vet ni vad jag precis fick veta? Antibiotika är TABLETTER! Jag  trodde att det var en salva =(. Jag kan ju inte ens svälja en huvudvärkstablett.






Infektion

Jag har en vattenblåsa på tån och den är rätt stor fast den har minskat lite nu. Men ovanpå tån har jag en infektion istället som är röd, det kanske den ska vara? Men det gör väldigt ont i allafall så jag kan knappt gå och därför är jag hemma. Skulle till vårdcentralen men det blev inget, så jag ska dit imorron istället. Fick vara hemma för våran lärare hon är rätt snäll :). Jag har lyssnat på Katy Perry sen klockan var typ elva till halv fyra. Idag kanske therese kommer!! Hon ska tvätta och sen till sin farmor och farfar. Så hon kanske kommer. Om hon hinner.

Bloggar värda att läsa

Här är några bloggar jag vet som är värda att läsa.

Min kusin
princessbling
omjohannat

Det finns en till men jag vet inte vad den heter.

Paint

det har tagit evigheter att göra en design åt mitt stall på stallet.se
jag vet inte ens om jag kommer använda den men den blev rätt bra. men den funkar mer som bakgrung på datan så jag kommer nog att ha den som bakgrund på skrivbordet. ni kanske inte tkr om den men det gör ingenting.

 så ser den ut. jag gillar harry potter.... och sagan om ringen så jag la till en bild på pippin took också (egentligen heter han peregrin took, i verkligheten har jag ingen aning). merry kommer förresten från meriadoc vinbock. han kallas merry.



Söndamorron

Igår hände inte så mycket, vi gick till den nya pizzerian. Det blev dock inte någon pizza.... =) väntetiden för en sådan är en timme. Så det blev kebabtallrik för alla. Det finns inte kycklingtallrik längre ju.. =\/
Tobbe är ju arton nu så han kunde beställa en xider, men jag fick bara smaka lite. Den smakade ändå inte gott. Jag föredrar 2,5% cider med äpple eller päron smak.
Nu imorse vaknade jag runt åtta! På en sovmorron såklart. Min frukost blev två chokladbollar, ett havreflan och en kardemummakaka för mormor och morfar kom och lämnade bränslepumpen till vår bil. Jag har lagt in
hela skivan av katy perry på mobilen. trodde inte att alla skulle få plats.
Imorgon kommer therese!!! Synd att jag är i skolan halva dagen.

Borta bra men hemma bäst

Jag har nyss kommit hem från filmkvällen. Det var ju meningen att vi skulle se på twilight, the messengers och gossip girl. Men ellas mamma hittade inte the messengers så hon hyrde systrar i jeans andra sommaren som vi såg typ direkt. Sen såg vi på twilight på kvällen tills klockan var två på natten. Hanna somnade i början så vi släckte och sov. På morgonen såg vi på
twilight IGEN för att hanna inte fick se den igen =P och för att den är bra, det blev bara ett avsnitt av gossip girl den här gången, men det var
ju roligt att se i allla fall. Vi åt middag hos ella men då hade hanna åkt hem. jag fick spela sagan om ringen på xbox, deet var roligt!!!! Sedan fick jag skjuts när ella och hennes mamma skulle lämna filmen igen.
Jag har en stor vattenblåsa på högertån så jag haltar ibland och böjer upp foten, den gör ont. Och i måndags ramlade jag på kakelgolv, och DET är ju sååå roligt. Jag kunde knappt gå och det var suddigt en stund, tills jag satte mig ner. Den dagen åkte jag hem efter lunchen som kommer efter gympan. Nu gör det
ialla fall inte så ont längre.Ikväll eller i eftermiddag kommer min bror Tobbe. På måndag kommer äääntligen therese hit!
Jag längtar!


                                                                           
                                                                          
                                                                           

Gomorron

Jag vaknade just, är sååå trött! Fast jag har börjat bli lite piggare nu. Har ätit en prickekorv macka igen =P. Jag ska göra allt annat jag brukar göra på morgonen som jag nämnde igår. Runt elva
i skolan ska vår klass åka skridskor på lilla fotbollsplanen, det ska intteeeeeee jag. Efter lunchen, som jag tror är wraps, ska vi ha slöjd i två timmar. Det är bättre att ha slöjden på den andra skolan som ligger lite längre bort, för då blir det kortare väg hem. Jag bara måste se reprisen på Joey och Vänner. Sen ska jag till ella för hon, hanna och jag ska se på gossip girl tills vi somnar. Klockan tolv ska vi i alla fall se
på The messengers och någon gång på morgonen eller dagen eller så så ska vi se på twilight och kanske systrar i jeans.

På lördag skulle vi till min kusin www.papadopoulos.blogg.se. Men  bilen startar inte så hon kommer på måndag istället    =).
Tobbe kommer på lördag också, om han vill. Han får antingen skjuts, åka buss eller övningsköra hit med pappa.

vindruvor och prickekorv macka

nu kom jag hem från skolan. första lektionen var tyska.  som tur var skulle vi till data salen och där går tiden fortare.
sen gick vi tillbaka till våran skola, för vi har tyska i högstadiets byggnad av skolan. på lunchrasten kastade vår klass snöbollar och det får man ju tyvärr inte så vi fick vara inne på nästa rast men fick gå hem en kvart tidigare än vanligt. jag gick
hem med ella
och träffade hennes syster på vägen. jag är hemma nu och har ätit vindruvor, en liten miniyoghurt och en macka för jag åt ingenting i matsalen i skolan. det är scouter idag klockan 18.00 så jag missar joey och vänner!! ='(. ska se reprisen imorron istället.

Tröött =(

Jag gick upp för en halvtimme sen och är fortfarande väääldigt trött. Jag är lite seg så jag har bara ätit och borstar tänderna.
Ska borsta håret, tvätta ansiktet, packa väskan (till skolan =/ ) och sånt. Vi har tyska idag det är jättetråkigt!!!
Fast det brukar gå fort på lektionerna...

RSS 2.0